O nama

Proizvodnja i prodaja kvalitetnih proizvoda kućnog tekstila osnovni je cilj našeg poslovanja, a uz to sve više postajemo poznati i kao trgovci na veliko i malo. U okviru centrale firme u Arilju od samog nastanka, kao posebna poslovna jedinica,  posluje Robna kuća koja  nudi čitavu paletu proizvoda neophodnih svakom domaćinstvu (bela tehnika, kućna tehnika, mobilni telefoni, računari, boje i lakovi, šrafovska roba, razne vrste alata, opreme za vodovod i elektromaterijale...), a od skoro i kompletan program galerijske robe.

Završetkom radova na poslovnoj jedinici u Beogradu 2007. godine otvorena je mogućnost znatno intenzivnijeg pristupa najdinamičnijem tržištu u Srbiji. U Beogradu smo odmah pokrenuli maloprodaju celokupnog programa tekstila od bebi i dečje trikotaže, odeće za mlade pa sve do lake i teške konfekcije za odrasle. Ubrzo smo krenuli i sa prodajom tehničke robe na 250 m2 sa dodatkom tepiha i itisona kao i galerijske robe. Na beogradsko tržište smo ušli i širenjem veleprodajne ponude jer smo, osim naših proizvoda kućnog tekstila, asortiman proširili proizvodima  najboljih predstvavnika čuvenog ariljskog tekstila.

Poslovna jedinica - Beograd


Isti veleprodajni asortiman kupcima nudimo i u našoj poslovnoj jedinici u Novom Sadu a mnogobrojni kupci nas propoznaju kao pouzdane dobavljače kvalitetnih proizvoda.
 
Trajni zadatak nam je proizvodnja kvalitetnog proizvoda, stalno uvođenje novih proizvoda, a u trgovini prilagođavanje željama i mogućnostima kupaca. Da bi to stalno ostvarivali, potrebni su nam pre svega stručni i moralni kadrovi odani firmi i zajedničkoj viziji. Zaposleni od preduzeća dobijaju pre svega uslove za dokazivanje i stručno napredovanje i nagrađivanje adekvatno ličnom doprinosu poslovnim rezultatima preduzeća.

Od samog početka razvoja preduzeća imali smo uvek jasnu politiku podeljenih nadležnosti gde se uvek znalo ko šta radi i ko je za šta odgovoran.
"STEFAN" - nekada


Sa rastom firme taj princip je sve više dolazio do izražaja pa svi zaposleni odgovaraju za poslove iz svoje nadležnosti, tako da se naša firma brzo preorjentisala sa preduzetničke na menadžersku organizaciju sa akcentom ka što većoj profesionalizaciji menadžerskih funkcija i širenju menadžerske strukture. Osim ulaganja u razvoj proizvodnje, investiranje u razvoj marketing funkcije i unapređenje prodaje, multifunkcionalno unapređenje finansijskog sektora, uvođenje i razvoj sistema kvaliteta prema međunarodnim standardima kao i korišćenje informacionih tehnologija, predstavljaju stubove uspešnog poslovanja i razvoja našeg preduzeća.Konstantno ulažemo u ispitivanje tržišta u smislu kupovne mogućnosti korisnika naših proizvoda i modnih trendova što nam je ulazna informacija za lansiranje novih proizvoda na tržište i građenje strategije prodaje.

Ovim ciljem i principima vodili smo se tokom proteklih 24 godine, i na tržištu dobili potvrdu da smo na pravom putu. Odnosi sa dobavljačima i partnerima su izgrađeni na poverenju i poštovanju dogovorenog. Sve činimo kako bi zadržali razvojni potencijal ukupnog poslovanja da bi mogli da zapošljavamo nove kadrove kojima težimo da omogućimo što kvaliteniji život i sve tako do granica Božje zapovesti "o umnožavanju datih nam talenata".

Naše preduzeće je vrlo aktivno u društvenom životu svoje sredine, kako u pomoći sportskim aktivnostima, kulturnim i humanitarnim akcijama, tako i u investicionim aktivnostima u opštini i regionu.

 

 

 

 

Disney Sticker

Pronađite artikal