News Details

Dečiji sajam "XI Wuddy dečiji sajam"

Dragi naši prijatelji, posetioci i saradnici, kompanija STEFAN d.o.o. će izlagati na jedanaestom dečijem sajmu u Beogradu.Ova tradicionalna manifestacija će se održati u hali 3 Beogradskog sajma, od 26. do 28. aprila. Ulaz za posetioce je besplatan, a organizatori najavljuju raznovrsan program i odličnu zabavu za decu i roditelje.

Za sve posetioce na štandu STEFAN d.o.o. će biti obezbeđeno 10% sajamskog popusta za kupovine samo na ovoj manifestaciji.
Pored premijere jedne nove kolekcije iz dečijeg programa i proizvoda namenjenih za bebe uz već postojeće kolekcije: Na mesecu, Šarena bajka, Snežna bajka, Sanjalica i Lav leo, posebnu pažnju privlače i izložene licencne posteljine sa motivima Crvene Zvezde i Partizana.

Naša  kompanija pri izradi proizvoda namenjenih deci i bebama, posebnu pažnju posvećuje izboru materijala i dezena, i za vaše bebe pre svega biramo kvalitetne materijale uz podrazumevani kvalitet izrade.
Iz širokog asortimana proizvoda za decu izdvajamo ogradice za krevece, dečije posteljine, jorgane, prekrivače, vreće za spavanje, razne torbe i nesesere, korpe nosiljke, portikle...

I ovoga puta, mališani će uživati u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, druženju sa srpskim vitezovima iz Svibora, Komandom Žandarmerije, Vatrogasnom brigadom i Saobraćajnom policijom. Deca će se družiti i sa Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja, dok će prvi put na sajmu učestvovati Savez za školski sport, koji će vežbati zajedno sa mališanima i informisati ih o novom besplatnom projektu namenjenom dečacima i devojčicama od prvog do četvrtog razreda.

Svima koji su sprečeni da nas posete na XI Wudy dečijem sajmu - toplo preporučujemo da paletu naših proizvoda pogledaju na: http://www.stefan-doo.co.rs/pocetna/
Na našem sajtu možete i poručiti sve izložene proizvode online a oni će vam biti dostavljeni u najkraćem roku na Vašu kućnu adresu.

Vaš Stefan doo

Nazad ka listi vesti
Disney Sticker

Pronađite artikal