News Details

Podrška međunarodnom sportskom projektu - badminton - "Girls Camp 2013"

Kompanija Stefan d.o.o. iz Arilja je ove godine podržala treći po redu jedinstveni ženski projekat u badmintonu "GIRLS CAMP Kragujevac 2013" do 15 godina, koji se održavao u periodu 12. - 16. avgusta u Kragujevcu.

Badminton klub "RAVENS KG" je u saradnji sa Badminton klubom "CLEAR", pod okriljem Evropske badminton federacije (BADMINTON EUROPE) uz podršku Badminton saveza Srbije i Grada Kragujevca treću godinu zaredom u Kragujevcu realizovao ovaj međunarodni trenažni badminton kamp koji je proglašen najboljim projektom u 2012. godini za doprinos razvoju ženskog badmintona u celoj Evropi.
Učešće na kampu su imale i juniorske reprezentativke Srbije do 15 godina starosti uz najtalentovanije igračice i trenere iz Austrije, Češke Republike, Mađarske, Bugarske i Rumunije.
Pet dana veoma intenzivnih treninga prošlo je pod dirigentskom palicom Debbie Lynch, iskusnog trenera nacionalnih juniorskih selekcija Danske, najrazvijenije badminton sile Evrope, koja je svoje znanje prenosila na 30 devojčica iz šest evropskih zemalja uz veliku želju za dalji razvoj. Veoma gode njene reči napisane u zvaničnom izveštaju evropskoj federaciji, da je nakon trideset godina rada širom sveta, Girls camp 2013 "Jedan od najbolje organizovanih kampova na kojem je radila".
Gotovo sve učesnice kampa su izrazile svoje zadovoljstvo kvalitetnim treninzima i dodatnim socijalnim aktivnostima koje su organizovane tokom kampa. Predavanje Zorane Arunović o specifičnoj ulozi žena u sportu je devojčice dodatno motivisalo za naporne treninge uz informacije o tome kako izgleda pripremati se i učestvovati na olimpijskim igrama kao događaju ka kojem svim mladi sportisti teže.

Kompanija Stefan d.o.o. je prepoznala ideju i značaj ovakvog projekta i svim učesnicama i trenerima ostavila jednistvene peškire sa logom kampa kao uspomenu na dane provedene u Kragujevcu, što je izazvalo posebno oduševljenje devojčica, koje ih nisu ispuštale iz ruku. Kompanija može da pruži široku paletu proizvoda za izradu poklona, pa vašim prijateljima ili poslovnim saradnicima možete pokloniti nešto iz ogromne ponude reklamne tekstilne galanterije. Proizvodi su namenjeni veletrgovinama, marketinškim agencijama i štamparijama, sportskim klubovima i kompanijama koje brinu o svojim zaposlenima i klijentima. Možete poručivati sve artikle po sopstvenoj želji u smislu kombinacija boja, rasporeda veličina i transportnih pakovanja, količine i oblika štampe prema kalkulaciji koja vama najviše odgovara. Pogledajte ovde

Nazad ka listi vesti
Disney Sticker

Pronađite artikal