News Details

Stefan DOO iz Arilja - nosilac sertifikata "Excellent SME Serbia"

Sertifikat se izdaje ako preduzeće zadovoljava postavljene kriterijume. Prvi uslov je određeni godišnji promet u visini ne manjoj od 4.000.000 RSD. Sledi metodologija koja se zasniva na bonitetnoj oceni 6 i više i bonitetnom izveštaju priznate bonitetne kuće COFACE. Bonitetna ocena je rezultat finansijske analize poslovanja preduzeća. Bonitetni izveštaj sadrži i ocenu platnog morala i rizika poslovanja s preduzećem, s prikazom moguće nesolventnosti u periodu od narednih 12 meseci. Punovažnost certifikata se zasniva na stalnom monitoringu bonitetne kuće COFACE. Stalno praćenje poslovanja ovog preduzeća obezbeđuje njegovu primerenu kredibilnost, kako u domaćem, tako i u međunarodnom poslovnom okruženju.

Kako internet otvara sve više poslovnih prilika i ima nezadrživi rast, treba se usmeravati i na elektronsko poslovanje. U to spada i predstavljanje preduzeća na internetu. Ali, kako u elektronskom svetu da razlikujemo dobra preduzeća od manje dobrih?

Upravo je Excellent SME Serbia sertifikat rešenje za to. »Odlično srednje, malo ili mikro preduzeće«, odnosno »Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Serbia« sertifikat koji izdaje Privredna komora Srbije po gore navedenim kriterijumima je dokaz etičkog kredibilnog i solventnog poslovanja firme.

Stranke i poslovni partneri vlasnika sertifikata dobijaju:

  • Veću bezbednost poslovanja
  • Veće poverenje
  • Lakše i brže poslovno odlučivanje sa manje rizika

Vlasnik sertifikata dobija:

  • Jasno označen dobar bonitet preduzeća
  • Višu kredibilnost u očima stranki i poslovnih partnera
  • Tehničku zaštitu od kopiranja znaka kvaliteta na druge sajtove.

Vaš "Stefan"DOO

Nazad ka listi vesti
Disney Sticker

Pronađite artikal